Din kontakt för stenläggning i Stockholm

Soso Bygg AB är en bland mycket annat en professionell entreprenör och stenläggare i Stockholm. Få hjälp med allt vad stenläggning innebär.

markstensprojekt hos kund

Skapa vackra utomhusmiljöer med stenläggning i Stockholm

Soso’s stenläggare i Stockholm hjälper er med olika typer av markarbeten inom stenläggning i hela området med omnejd. Det spelar ingen roll om det gäller stenläggning för garageuppfarten eller stora komplexa uppdrag inom stenläggning.

Med oss finns möjligheten att få hjälp från och med projektplanering till färdigställt uppdrag.

Eftersom vi är ett byggföretag i första hand, innebär detta att ni kan anlita enbart oss när ni planerar ett stort projekt som inkluderar just stenläggning. Du slipper samordna med olika företag och hantverkare och slipper stressen med att hålla ihop allting.

Erfarenhet och Kompetens

Med många års erfarenhet inom byggbranschen har Soso Bygg byggt upp en stark kompetens inom stenläggning. Vårt team består av erfarna och kunniga yrkesmän som arbetar noggrant för att säkerställa att varje projekt uppfyller högsta standarder. Vi är väl medvetna om de olika materialen och tekniker som krävs för att skapa slitstarka och vackra ytor.

stenläggning på en tomt i Örebro

Vi tar alltid ansvar

När du anlitar våra stenläggare för stenläggning i Stockholm kan du lita på att du får en hållbar och kvalitativ lösning till ett konkurrenskraftigt pris. Genom god kommunikation och stort engagemang ser vi till att leverera ett resultat som överträffar kundens förväntningar. Givetvis arbetar vi alltid kostnadseffektivt och hållbart med låg miljöpåverkan.

Bra referenser

Vi är stolta över den mängd och höga nivån av recensioner som vi har samlat på oss. Med oss vet du vad du får!

Garanti & trygghet

Soso Bygg lämnar alltid garanti på de arbeten som vi utför. Allt för att trygga våra kunder.

Vad vi erbjuder

stenläggare som utför stenläggning i Örebro

Stenläggning

en leverans av sten som ska monteras

Leverans & montage

byggledare som diskuterar

Hel-, eller delentreprenad

Proffsig stenläggning i Stockholm

Vår ambition är alltid att vara så tillmötesgående som möjligt gentemot våra kunder. Vi vill hjälpa er att förverkliga din vision och dina planer. Stenläggning är ett utmärkt sätt att vara kreativ på samtidigt som man skapar en härlig uteplats eller genomför sitt projekt. Förutom stenläggningens estetik så har hantverksformen även lång hållbarhet på grund utav just materialet.

Lång erfarenhet

Soso Bygg AB har lång erfarenhet och djuplodad kompetens inom just stenläggning. Hos oss får ni alltid hjälp med att besvara de frågor som dyker upp ni anlitar oss för stenläggning. Vi hjälper er genom hela processen: allt från materialval och planering till genomförande och eventuellt komplement. Vi har tidigare kunskaper av att jobba med flera olika typer av stenar vilket möjliggör ett stort urval av utseenden och utföranden.

Sammanfattning stenläggning Stockholm

Soso Bygg är din pålitliga partner för stenläggningsprojekt av alla storlekar och svårighetsgrader. Med vår erfarenhet, kompetens och dedikation till kvalitet kan du lita på oss för att förvandla dina utomhusutrymmen till vackra och funktionella områden. Kontakta oss idag för att diskutera stenläggning i Stocholm och låt oss skapa något extraordinärt tillsammans.

Utöver stenläggning, erbjuder vi bland annat badrumsrenovering i Stockholm.

anläggare som lägger marksten i Stockholm, Danderyd

Frågor om stenläggning

Ja, vi kommer gärna ut för ett kostnadsfritt offertbesök och lämnar därefter ett fast pris på arbetet. Kontakta oss via mail, telefon eller via vårt offertformulär. 

Ja – vi reser till annan ort efter överenskommelse.

För att undvika att ogräs växer mellan stenarna kan man t.ex. gjuta en betongplatta och använda en cementbaserad fog. Alternativt kan man använda en flexibel hårdfog. Vilket som passar bäst beror på vilken sten man lägger.

Priset för stenläggning varierar beroende på en rad olika faktorer. Det är alltid svårt att ge en bra prisuppskattning på uppdrag med många variabler.

För att få ett fast pris för stenläggning i Stockholm eller Örebro så kan du begära ett offertbesök.

Ring, mejla eller använd formuläret så återkommer vi vanligtvis inom 24h (vardagar). 

För t.ex. granit och gnejs samt ett par andra stentyper fungerar det utmärkt med högtryckstvätt.

Kontakta våra stenläggare i Stockholm!

karta över örebro

Offertformulär