NYHET!

Alla våra kunder får egen designer, 3D ritning, hjälp med val av kakel och inredning samt rabatter inkl hemleverans. Det kallar vi service!

Vill du renovera badrummet?

Vi är specialister på badrumsrenoveringar i Stockholm. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

Hur går det till?

1.

Kostnadsfri Offert

Vi går tillsammans igenom badrummet och ni får en kostnadsfri offert med fast pris.

2.

Godkännande

Du en tydlig offert. Vid frågor går vi igenom den så att du känner dig trygg. Vid godkännande bokar vi in arbetet.

3.

Planeringsmöte

Tillsammans med dig har vi ett planeringsmöte där vi går igenom det kommande projekt samt alla detaljer kring det.

4.

Badrumsrenovering

Vi genomför renoveringen av badrum enligt tidsplanen och håller dig uppdaterad under arbetets gång. Vi städar upp efter oss under dagarna så ni påverkas så lite så möjligt av att vi är där.

5.

Överlämnande

När arbetet är slutfört bokar vi in ett möte enligt ök och överlämnar projektet samt besvarar dina frågor. Ni får även intyg och protokoll.

Vi kan Badrumsrenovering

Vi är specialister på att totalrenovera badrum i Stockholm. Vår passion är att renovera kvalitets badrum och har i skrivande stund 12 års erfarenhet av just badrumsrenoveringar. Vi innehar naturligtvis experter inom badrum och lämnar garanti på vårt jobb. 

Vi kommer gärna på hembesök, tittar på arbetet och lämnar sedan ett fast pris på hela entreprenaden. Vår projektledare guidar genom alla punkter. Från 3D ritning, egen designer till ett färdigt badrum. Du får allt under samma tag. 

När det är dags för badrumsrenovering i Stockholm så vet du vem du ska vända dig till. För oss är det spännande att utföra en till baddröm till våra kunder! 

tre olika vinklar på en badrumsrenovering

FÖRDELAR MED OSS

Fast tidsplan med deadline för ditt projekt

En dedikerad projektledare under hela processen

Arbetet utförs fackmässigt och enligt BBV

Vi samordnar elektriker och rörmokare

Vi innehar rätt expertis/ försäkringar för ditt projekt

Vi tar ansvar för entreprenaden i 10 år

Maximalt ROT-avdrag

Miljösortering av ditt avfall och byggstädning

REFERENSER

Kul och recensera till er. Vill först tacka för ert tålamor och engagemang i vårt projekt. Vi har tyckt att allting har gått smidigt. (Lite jobbigt med byggarbetsplats men tror inte det skulle funka på nåt annat sätt.) Bra förarbete med att täcka möbler, öppningar etc., sedan att hantverkaren städade efter sig varje kväll och att ni var i tid nästan alltid. Stort tack till projektledaren som uppdaterade oss regelbundet under projektet och tack för alla de idéer som vi fick ta del av. Topp!

Julia Hullström
Enkel och proffsig renovering genomfört. Mycket trevlig besök, proffsig offert, avtal signat med Bank-id och arbetet utfört enligt offerten. Jag är nöjd med deras insats. Inga krångel och dyra tillägg i fakturan. Hälsar gubben Bengt som är riktigt nöjd.

Bengt Andersson
Väldigt trevliga och proffsiga att samarbeta med Bygg & Fastighet Soso AB. Tack så mycket för en väl utfört renovering. Vad jag uppskattade var att ni var noga med att städa efter er och täcka områden för damm och spill. Rekommenderar starkt :))

Elsa Johansson
blandare i badrum

Badrumsrenovering Bromma

KORT OM PROJEKTET – Badrumsrenovering Bromma Fakta – slå ihop wc:n och duschen på källarplan. Totalt 9 kvm. Golvytan isolerad och vattenburen golvvärme monterad.  Budget – 158

Läs mer »

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Vi delar med oss av inspiration, tips, nyheter och anordnar tävlingar på vår Instagram @sosobygg
Följ oss du också!

Offertförfrågan

Vill ni ha en kostnadsfri offert? En offertförfrågan gör du enklast genom vårt Offertformulär eller via kontaktuppgifterna här nedanför. Glöm inte att du kan anlita oss för badrumsrenovering i Örebro också!

Mån – Fre
08.00-17.00

Offertformulär

Offertförfrågan

Vill ni ha en kostnadsfri offert? En offertförfrågan gör du enklast genom vårt Offertformulär eller via kontaktuppgifterna här nedanför.

Offertformulär

Mån – Fre
08.00-17.00

Vanliga frågor

Ja, vi kommer gärna ut för en kostnadsfri offertbesök och lämnar därefter ett fast pris på arbetet. Kontakta oss via mail, telefon eller via vårt offertformulär. 

Vi finns i hela Storstockholm och Örebro

Vi erbjuder totalentreprenad för ett badrumsrenovering! Du tilldelas en projektledare som hjälper dig att planera hela badrumsrenoveringen från ritning till färdigt badrum. Det innebär bland annat planering av själva renoveringen, val av inredning och kakel, rivning, tätskikt och plattsättning. Vi håller kontakt med elektriker och rörmokare. Efter avslutad renoveringen får ni kvalitetsdokument och vi ansvarar för ditt badrum i 10 år. 

Priset för att renovera ett badrum eller WC varierar beroende på vilka tillval man önskar. Därför erbjuder vi en kostnadsfria offertbesök där en av våra certifierade projektledare kommer ut och tittar på förutsättningar för att sedan lämna ett fast pris på hela arbete.

En badrumsrenovering på 4 kvm golvyta brukar vanligtvis börja från 130 000 kr. Då ingår elektriker, rörmokare och och alla de delmoment som krävs för att totalrenovera ett badrum. Önskar du även tillval som golvvärme och spottar så kommer priset landa på närmare 150 000 kr. 

För att få ett fast pris för just din badrumsrenovering i Stockholm eller Örebro så kan du begära en offertbesök.

Ring eller mejla oss så återkommer vi vanligtvis inom 24h (vardagar). 

Hur lång tid en badrumsrenovering tar beror dels på hur stor badrummet är och vilka tillval du väljer. 

En standard badrumsrenovering på 4 kvm tar ca 3-4 veckor att totalrenovera. 

Vi ansvarar för ditt badrum i 10 år. Dessutom får du 2 års ny-badrums-garanti från oss. Efter renoverat badrum får du en kvalitetsdokument som ett kvitto på din renovering. 

Vi arbetar i enlighet med BBV, Säker Vatten och elsäkerhetsverket. Vid utfört arbete får våra kunder protokoll och dokument som tillhör projektet. Detta är en säkerhet för våra kunder.