KAMPANJ!

Just nu har vi kampanj på Köksrenovering.
Vi bjuder våra nya kunder på byggmaterial värde 10.000 kr.

Köksrenovering Stockholm

Vi är specialister på köksrenovering i Stockholm. Kontakta oss idag för en offert.

Äntligen ett nytt kök på G?

Vi hjälper dig att hitta ditt nya drömkök. Alltid med dina önskemål och prisplan i åtanke. Tack vare vår breda expertis, har vi möjlighet att vara din helhetslösning när du ska renovera köket. Med oss som din byggfirma är det enkelt att förverkliga köksdrömmen.

ett kök i mörkt trä

Anlita en expert när du ska renovera köket i Stockholm

Under hela projektet finns vi till hands för att erbjuda den hjälp du behöver. Från planering, till färdigställt kök. Hos oss hittar du erfarna hantverkare som för ett nära samarbete med dig som kund. Oavsett om du behöver bolla idéer eller om du bara behöver någon som ska styra upp din köksrenovering, så finns vi här.

Alltid garanti

Vi räknar med att du ställer lika höga krav på oss som vi gör på oss själva. Soso Bygg tar stolthet i att kunna lämna garanti på högkvalitativa arbeten.

Rådgivning

Du är alltid välkommen att rådfråga oss när du ska renovera köket. Våra medarbetare har både kompetens och intresse för att ge dig hjälpen du behöver.

Trygghet & service

Vår främsta prioritet är att ingjuta trygghet och leverera den service som du förväntar dig när du anlitar en specialist för att renovera köket.

Hur går det till med köksrenovering?

1.

Kostnadsfri Offert

Vi går tillsammans igenom vad ni är ute efter och ni får en kostnadsfri offert på arbetet.

2.

Godkännande / Avtal

Ni får läsa igenom offerten i lugn och ro. Vid frågor hjälper vi er att gå igenom offerten så att ni känner er trygga. Vid godkännande påbörjar vi arbetet.

3.

Planeringsmöte

Tillsammans med er har vi ett planeringsmöte där vi går igenom det kommande arbetet samt alla detaljer kring hur lång tid det kommer ta osv.

4.

Köksrenovering

Vi genomför er köksrenovering enligt tidsplan och håller er uppdaterade under arbetets gång. Vi städar upp efter oss under hela arbetets gång så ni ska påverkas så lite möjligt av att vi är där.

5.

Överlämnande

När arbetet är slutfört överlämnar vi intyg och protokoll till er.

Vanliga frågor

Ja, vi kommer gärna ut för en kostnadsfri offertbesök och lämnar därefter ett fast pris på köksrenoveringen. Kontakta oss via mail, telefon eller via vårt offertformulär. 

Ja – vi reser till annan ort efter överenskommelse. 

Vi erbjuder totalentreprenad när du anlitar oss för köksrenovering! Du tilldelas en projektledare som hjälper dig att planera hela badrumsrenoveringen från ritning till färdigt kök. Vi samordnar med övriga hantverkare. Efter avslutad köksrenoveringen får ni kvalitetsdokument och vi ansvarar för ditt entreprenaden i 10 år. 

 

Hur lång tid det tar att renovera köket beror dels på vilket kök du väljer och vilka tillval du vill ha. 

Lämna detaljer till oss så kan vi lämna en ungefärlig tidsplan. 

Vi ansvarar för det nya köket i 10 år. Efter renoverat kök får du ett kvalitetsdokument som ett kvitto på din renovering. 

ett par som väljer ut rätt köksluckor

Vi kan Köksrenovering i Stockholm

Köksrenovering är den andra område som vi har specialiserat oss på. Efterfrågan är stor på erfarna hantverkare som kan köksrenovering därför provade vi detta för 12 år sen och sen dess är vi fullt upptagna med köksrenoveringar i Stockholm.

Vi bygger köket efter dina önskemål. Går du i tankar att renovera köket? Börja med att ta in experten för köksrenovering. Vår projektledare kommer gärna ut för kostnadsfri offertbesök, tittar på arbetet och lämnar sedan ett fast pris. Vi samarbetar med flera köksleverantörer och guidar dig genom alla delprocesser. Från 3D ritning tills du har fått din drömkök.

Kontakta oss för mer information eller ifall ni har några frågor så hjälper vi er att komma igång med er nya köksrenovering.

köksrenovering örebro stockholm

Spetskompetens inom köksrenovering

Har åren tagit ut sin rätt på köket? Kontakta oss på Soso Bygg AB – vi erbjuder totalrenovering för både privatpersoner och företag.

En totalrenovering är precis vad det låter som – man renoverar alltså allting i hela rummet, till exempel hela köket. Man plockar då ut allt från köket och monterar helt nya kökskomponenter, golv och liknande. Vi utför köksrenoveringar i Stockholm men åtar oss uppdrag i hela Stockholmsområdet efter överenskommelse. 

Vårt team av snickare har en gruppkompetens som täcker alla aspekter av en köksrenovering så som våtrumsinstallationer och bygguppgifter. Vi tar hand om och ansvarar för hela renoveringen av köket. Vårt byggföretag samordnar med material och hantverkare och sköter hela köksrenoveringen i Stockholm åt dig. Köket får du välja ut själv!

Vad du får av Soso Bygg AB

En dedikerad projektledare & Konsult under hela processen

Arbetet utförs fackmässigt enligt BBV och enligt

Fast tidsplan med deadline för ditt projekt

Vi samordnar alla maskiner och utrustning

Vi innehar rätt behörigheter/ försäkringar för ditt projekt

Vi tar ansvar för entreprenaden i 10 år

Maximalt ROT-avdrag

Miljösortering av ditt avfall och byggstädning

REFERENSER

Kul och recensera till er. Vill först tacka för ert tålamor och engagemang i vårt projekt. Vi har tyckt att allting har gått smidigt. (Lite jobbigt med byggarbetsplats men tror inte det skulle funka på nåt annat sätt.) Bra förarbete med att täcka möbler, öppningar etc., sedan att hantverkaren städade efter sig varje kväll och att ni var i tid nästan alltid. Stort tack till projektledaren som uppdaterade oss regelbundet under projektet och tack för alla de idéer som vi fick ta del av. Topp!

Julia Hullström
Enkel och proffsig renovering genomfört. Mycket trevlig besök, proffsig offert, avtal signat med Bank-id och arbetet utfört enligt offerten. Jag är nöjd med deras insats. Inga krångel och dyra tillägg i fakturan. Hälsar gubben Bengt som är riktigt nöjd.

Bengt Andersson
Väldigt trevliga och proffsiga att samarbeta med Bygg & Fastighet Soso AB. Tack så mycket för en väl utfört renovering. Vad jag uppskattade var att ni var noga med att städa efter er och täcka områden för damm och spill. Rekommenderar starkt :))

Elsa Johansson
blandare i badrum

Badrumsrenovering Bromma

KORT OM PROJEKTET – Badrumsrenovering Bromma Fakta – slå ihop wc:n och duschen på källarplan. Totalt 9 kvm. Golvytan isolerad och vattenburen golvvärme monterad.  Budget – 158

Läs mer »

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Vi delar med oss av inspiration, tips, nyheter och anordnar tävlingar på vår Instagram @sosobygg
Följ oss du också!

Offertförfrågan

Nyfiken på vad det kan kosta att renovera köket? En offertförfrågan gör du enklast genom vårt Offertformulär eller via kontaktuppgifterna här nedanför.

Mån – Fre
08.00-17.00

Offertformulär

Offertförfrågan

Offertformulär

Vill ni ha en kostnadsfri offert? En offertförfrågan gör du enklast genom vårt Offertformulär eller via kontaktuppgifterna här nedanför.

Mån – Fre
08.00-17.00