Din kontakt för
stenläggning i Örebro

Soso Bygg AB är en bland mycket annat en professionell entreprenör och stenläggare i Örebro. Få hjälp med allt vad stenläggning innebär.

markstensprojekt hos kund

Skickliga stenläggare i Örebro

Soso’s stenläggare i Örebro hjälper er med olika typer av markarbeten inom stenläggning i hela området med omnejd. Det spelar ingen roll om det gäller stenläggning för garageuppfarten eller stora komplexa uppdrag inom stenläggning.

Med oss finns möjligheten att få hjälp från och med projektplanering till färdigställt uppdrag.

Eftersom vi är ett byggföretag i första hand, innebär detta att ni kan anlita enbart oss när ni planerar ett stort projekt som inkluderar just stenläggning. Du slipper samordna med olika företag och hantverkare och slipper stressen med att hålla ihop allting.

stensättning på en tomt

Vi tar alltid ansvar

Väljer ni att anlita våra stenläggare för stenläggning i Örebro så kan ni vara säkra på att ni får en optimal lösning med en rättvis prislapp. Det är viktigt för oss att kundens förväntningar och krav alltid möts och igenom hårt arbete, god kommunikation och erfarenhet så uppnår vi det. Våra lösningar syftar till att vara hållbara, kostnadseffektiva och ha låg miljöpåverkan.

Bra referenser

Vi är stolta över den mängd och höga nivån av recensioner som vi har samlat på oss. Med oss vet du vad du får!

Garanti & trygghet

Soso Bygg lämnar alltid garanti på de arbeten som vi utför. Allt för att trygga våra kunder.

Vad vi erbjuder

Stenläggning

stenläggare som lägger sten i Örebro

Leverans & montage

en leverans av sten som ska monteras

Hel-, eller delentreprenad

byggledare som diskuterar

Proffsig stenläggning

Vår ambition är alltid att vara så tillmötesgående som möjligt gentemot våra kunder. Vi vill hjälpa er att förverkliga din vision och dina planer. Stenläggning är ett utmärkt sätt att vara kreativ på samtidigt som man skapar en härlig uteplats eller genomför sitt projekt. Förutom stenläggningens estetik så har hantverksformen även lång hållbarhet på grund utav just materialet.

Soso Bygg AB har lång erfarenhet och djuplodad kompetens inom just stenläggning. Hos oss får ni alltid hjälp med att besvara de frågor som dyker upp ni anlitar oss för stenläggning. Vi hjälper er genom hela processen: allt från materialval och planering till genomförande och eventuellt komplement. Vi har tidigare kunskaper av att jobba med flera olika typer av stenar vilket möjliggör ett stort urval av utseenden och utföranden.

anläggare som lägger marksten

Kontakta våra stenläggare i Örebro!

Postadress

Stävholmsgränd 16
217 49 SKÄRHOLMEN

E-post

info@soso.se

karta över örebro