Takläggning Örebro

Går du i tankarna om en ny takläggning i Örebro? Soso Bygg AB är ett mångsidigt företag med både snickare som takläggare. Våra hantverkare hjälper dig med alla typer av byggnationer, såväl tak som badrum.

nylagt plåttak på villa

Ta hjälp av oss vid takläggning

Att genomföra en takläggning behöver inte vara ett omständligt projekt: d.v.s. om man tar hjälp av våra skickliga takläggare i Örebro. Våra hantverkare har lång erfarenhet inom takläggning. Vi har inte bara möjlighet att hjälpa dig med allt inom takläggning; med oss får du också ett fusk-fritt arbete som följer alla regler och riktlinjer som finns inom takläggning.

Våra takläggare i Örebro är tak-experter

Precis som med allt annat så är det oerhört viktigt att man anlitar en seriös och proffsig takläggare för sitt projekt. Det kanske säger sig självt, men anlitar man en okunnig takläggare så riskerar man att få ett dåligt resultat som inte håller standarden för godkända takarbeten. Dessutom kan det i värsta fall bli kostsamt om taket snabbt börjar visa brister i hållbarheten. Att anlita oss är både ett säkert och tryggt kort.

takläggning pannor

Vi tar alltid ansvar - Takläggning Örebro

När du väljer oss för takläggning i Örebro för att hjälpa dig med ditt takarbete, så garanterar vi att du har att göra med hantverkare som vet vad som krävs för att alltid leverera högkvalitativt slutresultat. Och självklart tar vi fullständigt ansvar för vårt arbete. Det innebär att om något mot förmodan skulle ha missats, så åtgärdar vi det kostnadsfritt.

Vi erbjuder även fler tjänster, bland annat stenläggning i Örebro. Kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Bra referenser

Vi är stolta över den mängd och höga nivån av recensioner som vi har samlat på oss. Med oss vet du vad du får!

Garanti & trygghet

Soso Bygg lämnar alltid garanti på de arbeten som vi utför. Allt för att trygga våra kunder.

Våra tak-tjänster

Takbyte

Dags för ett nytt tak hemma i Örebro? Vi är bara ett samtal ifrån.

Takläggning

Låt en kunnig yrkesexpert ta hand om takomläggningen.

Plåttak

Plåttaket är ett säkert kort när du vill ha lång hållbarhet.

Papptak

Papptaket kommer till ett bra pris och är enkla att montera.

Takläggning Örebro - Soso Bygg

Takläggare med expertis

De kunder som vänder sig till oss för hjälp inom takläggning är både privatpersoner och företag. Det innebär att vi har genomfört ett stort antal uppdrag inom takläggning, stora som små.

Våra takläggare i Örebro är den enda kontakten du behöver när något behöver göras med taket.

Få hjälp med takomläggning, takrenovering, reparationer, läckagesökning och mycket mer.

Finns inte den specifika tak-tjänsten du letar efter? Hör av dig så pratar vi vidare för att se om vi kan hjälpa dig ändå.

Gör som ett stort antal av våra kunder redan gjort: begär en kostnadsfri offert för takläggning i Örebro redan idag!

Takläggning Örebro

Takläggning Örebro

Använd dig av ROT-avdraget

När du anlitar oss för takläggning kan du använda dig av ROT-avdraget. Avdraget är en skattereduktion som innebär att du som privatperson kan få upp till 30% avdrag på vår arbetskostnad. Däremot krävs det bland annat att du som privatperson har en deklarerad inkomst och betalar skatt i Sverige.

Läs mer på skatteverkets hemsida!

Hur går det till?

Kontakt

När du behöver en takläggare som utför din takläggning, kontaktar du enkelt oss på telefon eller via mejl. Vi återkommer så snart vi får möjlighet.

Offert

Vi ger dig en kravlöst och gratis offert. I offerten framgår det tydligt förväntningarna på våra takläggare och det jobb som ska utföras.

Takläggning

Vid utförandet kommer våra hantverkare och projektledare ut på utsatt tid för att påbörja och genomföra arbetet under överenskommen tid.

Besiktning

Vi har tagit fram egna dokument utifrån vår erfarenhet och kunskap. Det gör att vi alltid lämnar trygga arbeten bakom oss.

Kontakta våra takläggare i Örebro!

Hör av dig till oss för hjälp inom takläggning i Örebro!

karta över örebro

Offertformulär