KAMPANJ!

Just nu har vi kampanj på Badrumsrenovering i Åkersberga. 
Vi bjuder våra nya kunder på golvvärmen värde 12 500 kr. Erbjudandet gäller månaden ut!

Expert på Badrumsrenovering i Åkersberga

Soso Bygg är din pålitliga partner när det kommer till badrumsrenovering i Åkersberga. Med många års erfarenhet och en stark känsla för snygg slutfinish och tydliga projektplaner har vi skapat en banbrytande standard inom branschen. Vårt fokus ligger på att leverera högkvalitativa renoveringar som inte bara är funktionella och hållbara, utan också vackra och estetiskt tilltalande.

Dags att renovera badrummet?

Det är vanligt att det först känns överväldigande när man börjar planera sin badrumsrenovering. Särskilt om det är första gången.

badrumsrenovering Stockholm

Vår passion för snygg slutfinish

Hos Soso Bygg värderar vi det lilla extra som gör en stor skillnad. Vi har en stark känsla för snygg slutfinish och strävar alltid efter att uppnå perfektion i varje detalj. Från noggrann installation av kakel och klinker till finjustering av belysning och inredning, lägger vi stor vikt vid kvalitet och precision. Det är denna passion för hantverk och detaljer som skiljer oss från mängden och gör varje badrumsrenovering till ett mästerverk.

Alltid garanti

Vi räknar med att du ställer lika höga krav på oss som vi gör på oss själva. Soso Bygg tar stolthet i att kunna lämna garanti på högkvalitativa arbeten.

Rådgivning

Du är alltid välkommen att rådfråga oss när du ska renovera badrummet. Våra medarbetare har både kompetens och intresse för att ge dig hjälpen du behöver.

Trygghet & service

Vår främsta prioritet är att ingjuta trygghet och leverera den service som du förväntar dig när du anlitar en specialist för att renovera badrummet.

Hur går det till?

1.

Kostnadsfri Offert

Vi går tillsammans igenom vad ni är ute efter och ni får en kostnadsfri offert på arbetet.

2.

Godkännande / Avtal

Ni får läsa igenom offerten i lugn och ro. Vid frågor hjälper vi er att gå igenom offerten så att ni känner er trygga. Vid godkännande påbörjar vi arbetet.

3.

Planeringsmöte

Tillsammans med er har vi ett planeringsmöte där vi går igenom det kommande arbetet samt alla detaljer kring hur lång tid det kommer ta osv.

4.

Badrumsrenovering

Vi genomför er badrumsrenovering enligt tidsplan och håller er uppdaterade under arbetets gång. Vi städar upp efter oss under hela arbetets gång så ni ska påverkas så lite möjligt av att vi är där.

5.

Överlämnande

När arbetet är slutfört överlämnar vi intyg och protokoll till er.

Vanliga frågor

Ja, vi kommer gärna ut för en kostnadsfri offertbesök och lämnar därefter ett fast pris på arbetet. Kontakta oss via mail, telefon eller via vårt offertformulär. 

Ja – vi arbetar över hela Stockholm. Vi reser till annan ort efter överenskommelse. Vanligtvis jobbar vi i Nacka och Örebro.  

Vi erbjuder totalentreprenad för ett badrumsrenovering! Du tilldelas en projektledare som hjälper dig att planera hela badrumsrenoveringen från ritning till färdigt badrum. Det innebär bland annat planering av själva renoveringen, val av inredning och kakel, rivning, tätskikt och plattsättning. Vi håller kontakt med elektriker och rörmokare. Efter avslutad renoveringen får ni kvalitetsdokument och vi ansvarar för ditt badrum i 10 år. 

Priset för att renovera ett badrum eller WC varierar beroende på vilka tillval man önskar. Därför erbjuder vi en kostnadsfria offertbesök där en av våra certifierade projektledare kommer ut och tittar på förutsättningar för att sedan lämna ett fast pris på hela arbete.

En badrumsrenovering på 4 kvm golvyta brukar vanligtvis börja från 130 000 kr. Då ingår elektriker, rörmokare och och alla de delmoment som krävs för att totalrenovera ett badrum. Önskar du även tillval som golvvärme och spottar så kommer priset landa på närmare 150 000 kr. 

För att få ett fast pris för just din badrumsrenovering i Nacka eller Örebro så kan du begära en offertbesök.

Ring eller mejla oss så återkommer vi vanligtvis inom 24h (vardagar). 

Hur lång tid en badrumsrenovering tar beror dels på hur stor badrummet är och vilka tillval du väljer. 

En standard badrumsrenovering på 4 kvm tar ca 3-4 veckor att totalrenovera. 

Vi ansvarar för ditt badrum i 10 år. Dessutom får du 2 års ny-badrums-garanti från oss. Efter renoverat badrum får du en kvalitetsdokument som ett kvitto på din renovering. 

Ja, vi är behöriga medlemmar i BKR (Byggkeramikrådets branschregler för våtrum). Vi även meddlemmar i PER (PlattsättningsEntreprenörers Riksförening).

Vi arbetar i enlighet med BBV, El-säkerhetsverket samt Säker Vatten

En pålitlig byggnadspartner

Tydliga projektplaner för smidiga renoveringar

Hos Soso Bygg förstår vi vikten av en tydlig och välorganiserad projektplan för att säkerställa en smidig och effektiv renoveringsprocess. Vi börjar alltid med en noggrann konsultation där vi diskuterar dina behov, önskemål och budget. Därefter utformar vi en skräddarsydd projektplan som tydligt beskriver varje steg i renoveringsprocessen, från materialval och tidsramar till kostnadsuppskattningar och slutgiltiga mål.

Vårt dedikerade team av erfarna hantverkare och projektledare arbetar tätt tillsammans för att säkerställa att varje projekt genomförs enligt planen och levereras i tid och inom budget. Vi håller dig uppdaterad genom hela processen och ser till att du är involverad i beslutsfattandet, vilket garanterar att ditt badrum blir precis som du har drömt om.

Kvalitet och hållbarhet i fokus

På Soso Bygg kompromissar vi aldrig när det gäller kvalitet och hållbarhet. Vi använder endast högkvalitativa material och moderna tekniker i våra badrumsrenoveringar för att säkerställa långvariga och vackra resultat. Vårt team av skickliga hantverkare är välutbildade och har den erfarenhet som krävs för att hantera alla typer av renoveringsprojekt, oavsett storlek eller komplexitet.

Säkerhet och efterlevnad

Säkerhet och efterlevnad är av yttersta vikt för oss på Soso Bygg. Vi ser till att alla våra renoveringar utförs i enlighet med gällande byggnormer och regelverk för att garantera ett säkert och funktionellt badrum. Vårt team är väl informerat om de senaste säkerhetskraven och arbetar proaktivt för att minimera risker och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

tre olika vinklar på en badrumsrenovering i stockholm

Kundnöjdhet – vår högsta prioritet

Vi strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda enastående service och resultat. Ditt nöje är vår främsta målsättning, och vi arbetar hårt för att säkerställa att du är helt nöjd med din badrumsrenovering. Vi förstår att varje kund är unik, och därför anpassar vi våra tjänster efter dina specifika behov och önskemål.

Kontakta Soso Bygg för din badrumsrenovering i Åkersberga

Är du redo att påbörja ditt badrumsrenoveringsprojekt med hjälp av experterna på Soso Bygg? Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och låt oss hjälpa dig att förvandla ditt badrum till en vacker och funktionell oas. Med vår omfattande erfarenhet, passion för hantverk och fokus på kundnöjdhet är vi stolta över att vara din pålitliga partner för badrumsrenovering i Åkersberga.

Vad du får av Soso Bygg AB

En dedikerad projektledare & Konsult under hela processen

Arbetet utförs fackmässigt enligt BBV och enligt

Fast tidsplan med deadline för ditt projekt

Vi samordnar alla maskiner och utrustning

Vi innehar rätt behörigheter/ försäkringar för ditt projekt

Vi tar ansvar för entreprenaden i 10 år

Maximalt ROT-avdrag

Miljösortering av ditt avfall och byggstädning

REFERENSER

Kul och recensera till er. Vill först tacka för ert tålamor och engagemang i vårt projekt. Vi har tyckt att allting har gått smidigt. (Lite jobbigt med byggarbetsplats men tror inte det skulle funka på nåt annat sätt.) Bra förarbete med att täcka möbler, öppningar etc., sedan att hantverkaren städade efter sig varje kväll och att ni var i tid nästan alltid. Stort tack till projektledaren som uppdaterade oss regelbundet under projektet och tack för alla de idéer som vi fick ta del av. Topp!

Julia Hullström
Enkel och proffsig renovering genomfört. Mycket trevlig besök, proffsig offert, avtal signat med Bank-id och arbetet utfört enligt offerten. Jag är nöjd med deras insats. Inga krångel och dyra tillägg i fakturan. Hälsar gubben Bengt som är riktigt nöjd.

Bengt Andersson
Väldigt trevliga och proffsiga att samarbeta med Bygg & Fastighet Soso AB. Tack så mycket för en väl utfört renovering. Vad jag uppskattade var att ni var noga med att städa efter er och täcka områden för damm och spill. Rekommenderar starkt :))

Elsa Johansson
blandare i badrum

Badrumsrenovering Bromma

KORT OM PROJEKTET – Badrumsrenovering Bromma Fakta – slå ihop wc:n och duschen på källarplan. Totalt 9 kvm. Golvytan isolerad och vattenburen golvvärme monterad.  Budget – 158

Läs mer »

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Vi delar med oss av inspiration, tips, nyheter och anordnar tävlingar på vår Instagram @sosobygg
Följ oss du också!

Offertförfrågan

Vill ni ha en kostnadsfri offert? En offertförfrågan gör du enklast genom vårt Offertformulär eller via kontaktuppgifterna här nedanför.

Mån – Fre
08.00-17.00

Offertformulär

Offertförfrågan

Vill ni ha en kostnadsfri offert? En offertförfrågan gör du enklast genom vårt Offertformulär eller via kontaktuppgifterna här nedanför.

Offertformulär

Mån – Fre
08.00-17.00