KAMPANJ!

Just nu har vi kampanj på Badrumsrenovering i Täby.
Vi bjuder våra nya kunder på golvvärmen värde 12 500 kr. Erbjudandet gäller månaden ut!

Badrumsrenovering Täby

Letar du efter en renoveringsspecialist i Täby som kan hjälpa dig med en badrumsrenovering? Då har du kommit rätt! Boka ett kostnadsfritt hembesök och få offerten inom 1 arbetsdag!

Dags att renovera badrummet?

Det är vanligt att det först känns överväldigande när man börjar planera sin badrumsrenovering. Särskilt om det är första gången.

badrumsrenovering Stockholm

Rätt hjälp när du ska renovera badrummet

Så, var ska man egentligen börja? Soso Bygg AB ser fram emot chansen att bidra med vår expertis när du ska renovera badrummet i Täby. Vi är en hjälpande hand genom hela renoveringen.

Är du i ett så pass tidigt stadie att inte ens har bestämt dig för vilket badrum du ska ha? Har du inte valt kakel och klinker eller inte något annat heller för den delen? Då behöver vi börja med att hitta en stil som passar dig.

Alltid garanti

Vi räknar med att du ställer lika höga krav på oss som vi gör på oss själva. Soso Bygg tar stolthet i att kunna lämna garanti på högkvalitativa arbeten.

Rådgivning

Du är alltid välkommen att rådfråga oss när du ska renovera badrummet. Våra medarbetare har både kompetens och intresse för att ge dig hjälpen du behöver.

Trygghet & service

Vår främsta prioritet är att ingjuta trygghet och leverera den service som du förväntar dig när du anlitar en specialist för att renovera badrummet.

Hur går det till?

1.

Kostnadsfri Offert

Vi går tillsammans igenom vad ni är ute efter och ni får en kostnadsfri offert på arbetet.

2.

Godkännande / Avtal

Ni får läsa igenom offerten i lugn och ro. Vid frågor hjälper vi er att gå igenom offerten så att ni känner er trygga. Vid godkännande påbörjar vi arbetet.

3.

Planeringsmöte

Tillsammans med er har vi ett planeringsmöte där vi går igenom det kommande arbetet samt alla detaljer kring hur lång tid det kommer ta osv.

4.

Badrumsrenovering

Du kan känna dig trygg med att vi utför din badrumsrenovering inom angiven tidsplan. Givetvis håller vi dig uppdaterad under hela arbetet, om vad vi gör och varför vi gör det. För att din vardag ska bli enklare städar vi upp efter oss under arbetets gång.

5.

Överlämnande

När arbetet är slutfört överlämnar vi intyg och protokoll till er.

Vanliga frågor

Ja, vi kommer gärna ut för en kostnadsfri offertbesök och lämnar därefter ett fast pris på arbetet. Kontakta oss via mail, telefon eller via vårt offertformulär. 

Ja – vi reser till annan ort efter överenskommelse. Vanligtvis jobbar vi i Täby och Örebro.

Vi erbjuder totalentreprenad för ett badrumsrenovering! Du tilldelas en projektledare som hjälper dig att planera hela badrumsrenoveringen från ritning till färdigt badrum. Det innebär bland annat planering av själva renoveringen, val av inredning och kakel, rivning, tätskikt och plattsättning. Vi håller kontakt med elektriker och rörmokare. Efter avslutad renoveringen får ni kvalitetsdokument och vi ansvarar för ditt badrum i 10 år. 

Priset för att renovera ett badrum eller WC varierar beroende på vilka tillval man önskar. Därför erbjuder vi en kostnadsfria offertbesök där en av våra certifierade projektledare kommer ut och tittar på förutsättningar för att sedan lämna ett fast pris på hela arbete.

En badrumsrenovering på 4 kvm golvyta brukar vanligtvis börja från 130 000 kr. Då ingår elektriker, rörmokare och och alla de delmoment som krävs för att totalrenovera ett badrum. Önskar du även tillval som golvvärme och spottar så kommer priset landa på närmare 150 000 kr. 

För att få ett fast pris för just din badrumsrenovering i Täby eller Örebro så kan du begära en offertbesök.

Ring eller mejla oss så återkommer vi vanligtvis inom 24h (vardagar). 

Hur lång tid en badrumsrenovering tar beror dels på hur stor badrummet är och vilka tillval du väljer. 

En standard badrumsrenovering på 4 kvm tar ca 3-4 veckor att totalrenovera. 

Vi ansvarar för ditt badrum i 10 år. Dessutom får du 2 års ny-badrums-garanti från oss. Efter renoverat badrum får du en kvalitetsdokument som ett kvitto på din renovering. 

Ja, vi är behöriga medlemmar i BKR (Byggkeramikrådets branschregler för våtrum). Vi även meddlemmar i PER (PlattsättningsEntreprenörers Riksförening).

Vi arbetar i enlighet med BBV, El-säkerhetsverket samt Säker Vatten

En pålitlig byggnadspartner

Din kontakt för badrumsrenovering i Täby

Vi är specialister på badrumsrenovering Täby. Vår passion är att renovera kvalitets badrum och har i skrivande stund 10 års erfarenhet av just badrumsrenoveringar. Vi innehar naturligtvis samtliga behörigheter inom badrum och lämnar garanti på vårt jobb. 

Vi kommer gärna på hembesök, tittar på arbetet och lämnar sedan ett fast pris på hela entreprenaden. Vår projektledare guidar genom alla punkter. Från 3D ritning till färdigt badrum. Du får allt under samma tak. 

När det är dags för badrumsrenovering i Täby så vet du vem du ska vända dig till. För oss är det spännande att utföra en till baddröm till våra kunder!

Är ni intresserad av badrumsrenovering i Täby så kan ni kontakta oss för en kostnadsfri offert. Ni hittar kontaktuppgifterna längst ner på denna sida eller genom att klicka här.

tre olika vinklar på en badrumsrenovering i stockholm

Specialist på badrumsrenovering i Täby

Är planerna igångsatta inför en badrumsrenovering? Vi kan inte betona tillräckligt hur viktigt det är att du väljer en pålitlig och certifierad hantverkare när du ska renovera badrummet.

När du ska hitta en hantverkare för att renovera badrummet (eller en köksrenovering för den delen) rekommenderar vi starkt att du anlitar någon med våtrumsbehörighet. Du bör alltså inte anlita vilken hantverkare som helst. Självklart är vi på Soso Bygg AB våtrumsbehöriga och har lång erfarenhet kring allt vad en badrumsrenovering innebär.

I Täby har vi både tidigare nöjda kunder och potentiellt nya kunder som letar efter en äkta expert för att hjälpa dem med att renovera badrummet hemma i Täby. Våra hantverkare är dessutom duktiga på allt som har med plattsättning att göra: kakel, klinker, tätskikt m.m.

Du är mer än välkommen att kontakta oss för referenser eller om du vill ha en kostnadsfri offert för din badrumsrenovering i Täby.

Vad du får av Soso Bygg AB

En dedikerad projektledare & Konsult under hela processen

Arbetet utförs fackmässigt enligt BBV och enligt

Fast tidsplan med deadline för ditt projekt

Vi samordnar alla maskiner och utrustning

Vi innehar rätt behörigheter/ försäkringar för ditt projekt

Vi tar ansvar för entreprenaden i 10 år

Maximalt ROT-avdrag

Miljösortering av ditt avfall och byggstädning

REFERENSER

Kul och recensera till er. Vill först tacka för ert tålamor och engagemang i vårt projekt. Vi har tyckt att allting har gått smidigt. (Lite jobbigt med byggarbetsplats men tror inte det skulle funka på nåt annat sätt.) Bra förarbete med att täcka möbler, öppningar etc., sedan att hantverkaren städade efter sig varje kväll och att ni var i tid nästan alltid. Stort tack till projektledaren som uppdaterade oss regelbundet under projektet och tack för alla de idéer som vi fick ta del av. Topp!

Julia Hullström
Enkel och proffsig renovering genomfört. Mycket trevlig besök, proffsig offert, avtal signat med Bank-id och arbetet utfört enligt offerten. Jag är nöjd med deras insats. Inga krångel och dyra tillägg i fakturan. Hälsar gubben Bengt som är riktigt nöjd.

Bengt Andersson
Väldigt trevliga och proffsiga att samarbeta med Bygg & Fastighet Soso AB. Tack så mycket för en väl utfört renovering. Vad jag uppskattade var att ni var noga med att städa efter er och täcka områden för damm och spill. Rekommenderar starkt :))

Elsa Johansson
blandare i badrum

Badrumsrenovering Bromma

KORT OM PROJEKTET – Badrumsrenovering Bromma Fakta – slå ihop wc:n och duschen på källarplan. Totalt 9 kvm. Golvytan isolerad och vattenburen golvvärme monterad.  Budget – 158

Läs mer »

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Vi delar med oss av inspiration, tips, nyheter och anordnar tävlingar på vår Instagram @sosobygg
Följ oss du också!

Offertförfrågan

Vill ni ha en kostnadsfri offert? En offertförfrågan gör du enklast genom vårt Offertformulär eller via kontaktuppgifterna här nedanför.

Mån – Fre
08.00-17.00

Offertformulär

Offertförfrågan

Vill ni ha en kostnadsfri offert? En offertförfrågan gör du enklast genom vårt Offertformulär eller via kontaktuppgifterna här nedanför.

Offertformulär

Mån – Fre
08.00-17.00