KAMPANJ!

Just nu har vi kampanj på Badrumsrenovering i Årsta.
Vi bjuder våra nya kunder på golvvärmen värde 12 500 kr. Erbjudandet gäller månaden ut!

Badrumsrenovering i Årsta med expertis från Soso Bygg

Soso Bygg är specialister på badrumsrenoveringar, och vi har en särskild passion för att förvandla äldre fastigheter till moderna och funktionella hem. I områden som Årsta, där många äldre fastigheter finns, spelar badrumsrenoveringar en avgörande roll för att bevara och förbättra bostadens värde och komfort.

Dags att badrumsrenovera?

Det är vanligt att det först känns överväldigande när man börjar planera sin badrumsrenovering. Särskilt om det är första gången.

badrumsrenovering Stockholm

Utmaningar med äldre badrum

Årsta är känt för sina äldre fastigheter med unik arkitektur och charm. Många av dessa äldre hem har fantastisk potential men kan vara i behov av uppdateringar, särskilt när det kommer till badrum. Med föråldrade och slitna badrum kan boende uppleva problem med läckande rör, ineffektiva vattenanläggningar eller helt enkelt en stil som inte längre passar deras behov.

Vi lyssnar på dig - men kommer med nyanserade ideér

Det är här Soso Bygg kommer in i bilden. Vi förstår de unika utmaningarna och möjligheterna som kommer med att renovera badrum i äldre fastigheter. Vårt mål är att erbjuda skräddarsydda lösningar som kombinerar modern design med funktionell komfort, samtidigt som vi bevarar det historiska arvet och karaktären hos varje hem.

Alltid garanti

Vi räknar med att du ställer lika höga krav på oss som vi gör på oss själva. Soso Bygg tar stolthet i att kunna lämna garanti på högkvalitativa arbeten.

Rådgivning

Du är alltid välkommen att rådfråga oss när du ska renovera badrummet. Våra medarbetare har både kompetens och intresse för att ge dig hjälpen du behöver.

Trygghet & service

Vår främsta prioritet är att ingjuta trygghet och leverera den service som du förväntar dig när du anlitar en specialist för att renovera badrummet.

Hur går det till?

1.

Kostnadsfri Offert

Vi går tillsammans igenom vad ni är ute efter och ni får en kostnadsfri offert på arbetet.

2.

Godkännande / Avtal

Ni får läsa igenom offerten i lugn och ro. Vid frågor hjälper vi er att gå igenom offerten så att ni känner er trygga. Vid godkännande påbörjar vi arbetet.

3.

Planeringsmöte

Tillsammans med er har vi ett planeringsmöte där vi går igenom det kommande arbetet samt alla detaljer kring hur lång tid det kommer ta osv.

4.

Badrumsrenovering

Vi genomför er badrumsrenovering enligt tidsplan och håller er uppdaterade under arbetets gång. Vi städar upp efter oss under hela arbetets gång så ni ska påverkas så lite möjligt av att vi är där.

5.

Överlämnande

När arbetet är slutfört överlämnar vi intyg och protokoll till er.

Vanliga frågor

Ja, vi kommer gärna ut för en kostnadsfri offertbesök och lämnar därefter ett fast pris på arbetet. Kontakta oss via mail, telefon eller via vårt offertformulär. 

Ja – vi reser till annan ort efter överenskommelse. Vanligtvis jobbar vi i Stockholm och Örebro.  

Vi erbjuder totalentreprenad för ett badrumsrenovering! Du tilldelas en projektledare som hjälper dig att planera hela badrumsrenoveringen från ritning till färdigt badrum. Det innebär bland annat planering av själva renoveringen, val av inredning och kakel, rivning, tätskikt och plattsättning. Vi håller kontakt med elektriker och rörmokare. Efter avslutad renoveringen får ni kvalitetsdokument och vi ansvarar för ditt badrum i 10 år. 

Priset för att renovera ett badrum eller WC varierar beroende på vilka tillval man önskar. Därför erbjuder vi en kostnadsfria offertbesök där en av våra certifierade projektledare kommer ut och tittar på förutsättningar för att sedan lämna ett fast pris på hela arbete.

En badrumsrenovering på 4 kvm golvyta brukar vanligtvis börja från 130 000 kr. Då ingår elektriker, rörmokare och och alla de delmoment som krävs för att totalrenovera ett badrum. Önskar du även tillval som golvvärme och spottar så kommer priset landa på närmare 150 000 kr. 

För att få ett fast pris för just din badrumsrenovering i Huddinge eller Örebro så kan du begära en offertbesök.

Ring eller mejla oss så återkommer vi vanligtvis inom 24h (vardagar). 

Hur lång tid en badrumsrenovering tar beror dels på hur stor badrummet är och vilka tillval du väljer. 

En standard badrumsrenovering på 4 kvm tar ca 3-4 veckor att totalrenovera. 

Vi ansvarar för ditt badrum i 10 år. Dessutom får du 2 års ny-badrums-garanti från oss. Efter renoverat badrum får du en kvalitetsdokument som ett kvitto på din renovering. 

Ja, vi är behöriga medlemmar i BKR (Byggkeramikrådets branschregler för våtrum). Vi även meddlemmar i PER (PlattsättningsEntreprenörers Riksförening).

Vi arbetar i enlighet med BBV, El-säkerhetsverket samt Säker Vatten

En pålitlig byggnadspartner

Professionell service från start till mål

Vår erfarenhet och expertis inom badrumsrenoveringar gör oss till det självklara valet för de som vill förbättra sina äldre fastigheters badrum. Vi tar hand om allt från start till mål, inklusive planering, design och installation. Med vårt dedikerade team av professionella hantverkare kan vi garantera att varje projekt utförs med högsta kvalitet och noggrannhet.

Pålitlighet och Kvalitet

Vi förstår också vikten av att hålla sig inom budget och tidsramar. Därför arbetar vi effektivt och noggrant för att säkerställa att varje badrumsrenovering i Årsta eller andra områden slutförs i tid och inom budget, utan att kompromissa med kvaliteten på arbetet.

Gör ditt drömbadrum till verklighet med Soso Bygg

När du väljer Soso Bygg för din badrumsrenovering kan du känna dig trygg i att du får en pålitlig och professionell service. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och göra renoveringsprocessen så smidig och stressfri som möjligt för dig.

 

Sammanfattningsvis, om du äger en äldre fastighet i Årsta eller något annat område och behöver hjälp med att renovera ditt badrum, är Soso Bygg det rätta företaget för dig. Vi är experter på att förvandla gamla badrum till moderna, bekväma och vackra utrymmen som du kommer att älska att använda varje dag. 

tre olika vinklar på en badrumsrenovering i stockholm

Vikten av korrekt dokumentation efter badrumsrenovering

Efter att badrumsrenoveringen är klar är det inte bara det visuella resultatet som räknas. Korrekt dokumentation är en avgörande del av processen som inte får glömmas bort. Att ha rätt dokumentation på plats är inte bara ett bevis på att arbetet har utförts enligt branschstandarder och regler, det är också viktigt för framtida underhåll, eventuella garantianspråk och vid en eventuell försäljning av bostaden.

Med rätt dokumentation kan du som fastighetsägare känna dig trygg i att din badrumsrenovering uppfyller alla krav och bestämmelser. Detta kan inkludera allt från ritningar och planlösningar till materialspecifikationer och certifikat för utförda arbeten. Dessutom underlättar det för eventuella försäkringsärenden om olyckan skulle vara framme.

Soso Bygg lägger stor vikt vid att tillhandahålla fullständig och korrekt dokumentation efter varje badrumsrenovering. Vi ser till att du som kund får all nödvändig information på ett strukturerat och lättillgängligt sätt. Det är en del av vår professionella service och vårt engagemang för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen genom hela renoveringsprocessen. Med rätt dokumentation i hand kan du vara säker på att din badrumsrenovering i Årsta eller var som helst i Stockholm är både högkvalitativ och hållbar på lång sikt.

Kontakta oss idag för att börja planera ditt drömbadrum!

Vad du får av Soso Bygg AB

En dedikerad projektledare & Konsult under hela processen

Arbetet utförs fackmässigt enligt BBV och enligt

Fast tidsplan med deadline för ditt projekt

Vi samordnar alla maskiner och utrustning

Vi innehar rätt behörigheter/ försäkringar för ditt projekt

Vi tar ansvar för entreprenaden i 10 år

Maximalt ROT-avdrag

Miljösortering av ditt avfall och byggstädning

REFERENSER

Kul och recensera till er. Vill först tacka för ert tålamor och engagemang i vårt projekt. Vi har tyckt att allting har gått smidigt. (Lite jobbigt med byggarbetsplats men tror inte det skulle funka på nåt annat sätt.) Bra förarbete med att täcka möbler, öppningar etc., sedan att hantverkaren städade efter sig varje kväll och att ni var i tid nästan alltid. Stort tack till projektledaren som uppdaterade oss regelbundet under projektet och tack för alla de idéer som vi fick ta del av. Topp!

Julia Hullström
Enkel och proffsig renovering genomfört. Mycket trevlig besök, proffsig offert, avtal signat med Bank-id och arbetet utfört enligt offerten. Jag är nöjd med deras insats. Inga krångel och dyra tillägg i fakturan. Hälsar gubben Bengt som är riktigt nöjd.

Bengt Andersson
Väldigt trevliga och proffsiga att samarbeta med Bygg & Fastighet Soso AB. Tack så mycket för en väl utfört renovering. Vad jag uppskattade var att ni var noga med att städa efter er och täcka områden för damm och spill. Rekommenderar starkt :))

Elsa Johansson
blandare i badrum

Badrumsrenovering Bromma

KORT OM PROJEKTET – Badrumsrenovering Bromma Fakta – slå ihop wc:n och duschen på källarplan. Totalt 9 kvm. Golvytan isolerad och vattenburen golvvärme monterad.  Budget – 158

Läs mer »

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Vi delar med oss av inspiration, tips, nyheter och anordnar tävlingar på vår Instagram @sosobygg
Följ oss du också!

Offertförfrågan

Vill ni ha en kostnadsfri offert? En offertförfrågan gör du enklast genom vårt Offertformulär eller via kontaktuppgifterna här nedanför.

Mån – Fre
08.00-17.00

Offertformulär

Offertförfrågan

Vill ni ha en kostnadsfri offert? En offertförfrågan gör du enklast genom vårt Offertformulär eller via kontaktuppgifterna här nedanför.

Offertformulär

Mån – Fre
08.00-17.00