KAMPANJ!

Just nu har vi kampanj på Badrumsrenovering i Farsta.
Vi bjuder våra nya kunder på golvvärmen värde 12 500 kr. Erbjudandet gäller månaden ut!

Badrumsrenovering i Farsta med Soso Bygg

Om du bor i Farsta och funderar på badrumsrenovering, har du kommit rätt. Soso Bygg är ditt lokala val för att förvandla ditt badrum till en oas av komfort och stil. Med hundratals renoveringar per år i Storstockholm har vi byggt och renoverat trivsamma badrum som har blivit riktiga pärlor i många hem i ditt närområde.

Dags att renovera badrummet?

Det är vanligt att det först känns överväldigande när man börjar planera sin badrumsrenovering. Särskilt om det är första gången.

badrumsrenovering Stockholm

Erfarenhet och expertis

Soso Bygg är ett komplett byggföretag med en imponerande erfarenhet av att bygga högkvalitativa badrum i Storstockholm inom alla budgetsegment. Sedan starten 2010 har vår interna arbetsmodell präglats av kvalitet och trygghet. Vi är stolta över att ha behöriga hantverkare, VVS-montörer, elektriker och certifierade projektledare i vårt team. När du anlitar oss kan du känna dig trygg och slappna av, vi tar hand om hela byggprojektet från start till mål.

Alltid garanti

Vi räknar med att du ställer lika höga krav på oss som vi gör på oss själva. Soso Bygg tar stolthet i att kunna lämna garanti på högkvalitativa arbeten.

Rådgivning

Du är alltid välkommen att rådfråga oss när du ska renovera badrummet. Våra medarbetare har både kompetens och intresse för att ge dig hjälpen du behöver.

Trygghet & service

Vår främsta prioritet är att ingjuta trygghet och leverera den service som du förväntar dig när du anlitar en specialist för att renovera badrummet.

Hur går det till?

1.

Kostnadsfri Offert

Vi går tillsammans igenom vad ni är ute efter och ni får en kostnadsfri offert på arbetet.

2.

Godkännande / Avtal

Ni får läsa igenom offerten i lugn och ro. Vid frågor hjälper vi er att gå igenom offerten så att ni känner er trygga. Vid godkännande påbörjar vi arbetet.

3.

Planeringsmöte

Tillsammans med er har vi ett planeringsmöte där vi går igenom det kommande arbetet samt alla detaljer kring hur lång tid det kommer ta osv.

4.

Badrumsrenovering

Vi genomför er badrumsrenovering enligt tidsplan och håller er uppdaterade under arbetets gång. Vi städar upp efter oss under hela arbetets gång så ni ska påverkas så lite möjligt av att vi är där.

5.

Överlämnande

När arbetet är slutfört överlämnar vi intyg och protokoll till er.

Vanliga frågor

Ja, vi kommer gärna ut för en kostnadsfri offertbesök och lämnar därefter ett fast pris på arbetet. Kontakta oss via mail, telefon eller via vårt offertformulär. 

Ja – vi reser till annan ort efter överenskommelse. Vanligtvis jobbar vi i Stockholm och Örebro.  

Vi erbjuder totalentreprenad för ett badrumsrenovering! Du tilldelas en projektledare som hjälper dig att planera hela badrumsrenoveringen från ritning till färdigt badrum. Det innebär bland annat planering av själva renoveringen, val av inredning och kakel, rivning, tätskikt och plattsättning. Vi håller kontakt med elektriker och rörmokare. Efter avslutad renoveringen får ni kvalitetsdokument och vi ansvarar för ditt badrum i 10 år. 

Priset för att renovera ett badrum eller WC varierar beroende på vilka tillval man önskar. Därför erbjuder vi en kostnadsfria offertbesök där en av våra certifierade projektledare kommer ut och tittar på förutsättningar för att sedan lämna ett fast pris på hela arbete.

En badrumsrenovering på 4 kvm golvyta brukar vanligtvis börja från 130 000 kr. Då ingår elektriker, rörmokare och och alla de delmoment som krävs för att totalrenovera ett badrum. Önskar du även tillval som golvvärme och spottar så kommer priset landa på närmare 150 000 kr. 

För att få ett fast pris för just din badrumsrenovering i Huddinge eller Örebro så kan du begära en offertbesök.

Ring eller mejla oss så återkommer vi vanligtvis inom 24h (vardagar). 

Hur lång tid en badrumsrenovering tar beror dels på hur stor badrummet är och vilka tillval du väljer. 

En standard badrumsrenovering på 4 kvm tar ca 3-4 veckor att totalrenovera. 

Vi ansvarar för ditt badrum i 10 år. Dessutom får du 2 års ny-badrums-garanti från oss. Efter renoverat badrum får du en kvalitetsdokument som ett kvitto på din renovering. 

Ja, vi är behöriga medlemmar i BKR (Byggkeramikrådets branschregler för våtrum). Vi även meddlemmar i PER (PlattsättningsEntreprenörers Riksförening).

Vi arbetar i enlighet med BBV, El-säkerhetsverket samt Säker Vatten

En pålitlig byggnadspartner

Specialister på badrumsrenovering

Vi är specialiserade på att skapa trivsamma badrum där funktion möter design. Vare sig du drömmer om en lyxig spa-känsla eller ett modernt och funktionellt badrum, har vi expertisen och erfarenheten för att göra din vision till verklighet. Genom åren har vi skapat vackra och funktionella badrum i Farsta och resten av Storstockholm, vilket har gjort oss till ett pålitligt val för många bostadsägare.

Enkel och transparent process

Soso Bygg är ett komplett byggföretag med en imponerande erfarenhet av att bygga högkvalitativa badrum i Storstockholm inom alla budgetsegment. Sedan starten 2010 har vår interna arbetsmodell präglats av kvalitet och trygghet. Vi är stolta över att ha behöriga hantverkare, VVS-montörer, elektriker och certifierade projektledare i vårt team. När du anlitar oss kan du känna dig trygg och slappna av, vi tar hand om hela byggprojektet från start till mål.

tre olika vinklar på en badrumsrenovering i stockholm

Börja med en kostnadsfri offert

Är du redo att ta steget mot ett nytt och förbättrat badrum? Börja med att ta in en kostnadsfri offert från oss. Vi ser till att leverera ett riktigt bra resultat som du kommer att njuta av i många år framöver.

 

Vi är stolta över att presentera vårt erfarna och yrkesstolta arbetslag som specialiserat sig på badrumsrenoveringar. Varje medlem i vårt team är noggrant utvald för sin expertis, passion och dedikation till sitt hantverk. Deras skicklighet och yrkesstolthet är kärnan i vårt företags framgång och gör oss till stolta leverantörer av badrumsrenoveringar i världsklass.

 

Våra hantverkare är inte bara skickliga, de är också engagerade i att förstå dina behov och önskemål för att skapa ett badrum som passar just dig. Med fokus på detaljer och noggrannhet garanterar de att varje projekt utförs med högsta kvalitet, från början till slut. 

När du väljer Soso Bygg för din badrumsrenovering kan du lita på att du får ett team av dedikerade yrkespersoner som tar stolthet i sitt arbete. De vägleder dig genom varje steg av processen och säkerställer att ditt drömbadrum blir som du tänkt dig. Med vårt arbetslag vid din sida kan du känna dig trygg och förvänta dig ett slutresultat som överträffar dina förväntningar.

 

Soso Bygg är ditt pålitliga val för badrumsrenovering i Farsta och Storstockholm. Med vår erfarenhet, expertis och dedikation, kan du lita på att ditt badrumsprojekt är i goda händer. Kontakta oss idag för att börja planera ditt drömbadrum!

Vad du får av Soso Bygg AB

En dedikerad projektledare & Konsult under hela processen

Arbetet utförs fackmässigt enligt BBV och enligt

Fast tidsplan med deadline för ditt projekt

Vi samordnar alla maskiner och utrustning

Vi innehar rätt behörigheter/ försäkringar för ditt projekt

Vi tar ansvar för entreprenaden i 10 år

Maximalt ROT-avdrag

Miljösortering av ditt avfall och byggstädning

REFERENSER

Kul och recensera till er. Vill först tacka för ert tålamor och engagemang i vårt projekt. Vi har tyckt att allting har gått smidigt. (Lite jobbigt med byggarbetsplats men tror inte det skulle funka på nåt annat sätt.) Bra förarbete med att täcka möbler, öppningar etc., sedan att hantverkaren städade efter sig varje kväll och att ni var i tid nästan alltid. Stort tack till projektledaren som uppdaterade oss regelbundet under projektet och tack för alla de idéer som vi fick ta del av. Topp!

Julia Hullström
Enkel och proffsig renovering genomfört. Mycket trevlig besök, proffsig offert, avtal signat med Bank-id och arbetet utfört enligt offerten. Jag är nöjd med deras insats. Inga krångel och dyra tillägg i fakturan. Hälsar gubben Bengt som är riktigt nöjd.

Bengt Andersson
Väldigt trevliga och proffsiga att samarbeta med Bygg & Fastighet Soso AB. Tack så mycket för en väl utfört renovering. Vad jag uppskattade var att ni var noga med att städa efter er och täcka områden för damm och spill. Rekommenderar starkt :))

Elsa Johansson
blandare i badrum

Badrumsrenovering Bromma

KORT OM PROJEKTET – Badrumsrenovering Bromma Fakta – slå ihop wc:n och duschen på källarplan. Totalt 9 kvm. Golvytan isolerad och vattenburen golvvärme monterad.  Budget – 158

Läs mer »

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Vi delar med oss av inspiration, tips, nyheter och anordnar tävlingar på vår Instagram @sosobygg
Följ oss du också!

Offertförfrågan

Vill ni ha en kostnadsfri offert? En offertförfrågan gör du enklast genom vårt Offertformulär eller via kontaktuppgifterna här nedanför.

Mån – Fre
08.00-17.00

Offertformulär

Offertförfrågan

Vill ni ha en kostnadsfri offert? En offertförfrågan gör du enklast genom vårt Offertformulär eller via kontaktuppgifterna här nedanför.

Offertformulär

Mån – Fre
08.00-17.00