Badrumsrenovering Järfälla: Allt du behöver veta

KAMPANJ!

Just nu har vi kampanj på Badrumsrenovering i Järfälla.
Vi bjuder våra nya kunder på golvvärmen värde 12 500 kr. Erbjudandet gäller månaden ut!

Järfälla: En mångsidig kommun

Järfälla, belägen nordväst om Stockholm, har en blandad bebyggelse av villor, radhus och flerbostadshus. Här finns både äldre byggnader och moderna bostadsområden. Med en befolkning på cirka 80 000 invånare är Järfälla en kommun i utveckling och tillväxt, vilket ställer krav på funktionalitet i badrummen.

Dags att renovera badrummet?

Det är vanligt att det först känns överväldigande när man börjar planera sin badrumsrenovering. Särskilt om det är första gången.

badrumsrenovering Stockholm

Vad innebär badrumsrenovering?

Badrumsrenovering handlar om att skapa en plats där form och funktion möts på bästa möjliga sätt. En noggrann planering och design är viktiga steg innan du påbörjar ditt badrumsprojekt. Hos oss på Soso Bygg får varje kund en egen designer som assisterar med allt från 3D-ritningar till val av kakel och inredning, vilket säkerställer att ditt nya badrum blir funktionellt och estetiskt tilltalande.

Möjliga designval

Oavsett om du föredrar en modern, minimalistisk stil eller en mer traditionell och klassisk estetik, finns det designalternativ som passar olika smaker och hem. Med hjälp av vårt erfarna team av designers kan du utforska olika designval och skapa ett badrum som passar just dina behov. Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal.

Alltid garanti

Vi räknar med att du ställer lika höga krav på oss som vi gör på oss själva. Soso Bygg tar stolthet i att kunna lämna garanti på högkvalitativa arbeten.

Rådgivning

Du är alltid välkommen att rådfråga oss när du ska renovera badrummet. Våra medarbetare har både kompetens och intresse för att ge dig hjälpen du behöver.

Trygghet & service

Vår främsta prioritet är att ingjuta trygghet och leverera den service som du förväntar dig när du anlitar en specialist för att renovera badrummet.

Hur går det till?

1.

Kostnadsfri Offert

Vi går tillsammans igenom vad ni är ute efter och ni får en kostnadsfri offert på arbetet.

2.

Godkännande / Avtal

Ni får läsa igenom offerten i lugn och ro. Vid frågor hjälper vi er att gå igenom offerten så att ni känner er trygga. Vid godkännande påbörjar vi arbetet.

3.

Planeringsmöte

Tillsammans med er har vi ett planeringsmöte där vi går igenom det kommande arbetet samt alla detaljer kring hur lång tid det kommer ta osv.

4.

Badrumsrenovering

Vi genomför er badrumsrenovering enligt tidsplan och håller er uppdaterade under arbetets gång. Vi städar upp efter oss under hela arbetets gång så ni ska påverkas så lite möjligt av att vi är där.

5.

Överlämnande

När arbetet är slutfört överlämnar vi intyg och protokoll till er.

Vanliga frågor

Ja, vi kommer gärna ut för en kostnadsfri offertbesök och lämnar därefter ett fast pris på arbetet. Kontakta oss via mail, telefon eller via vårt offertformulär. 

Ja – vi reser till annan ort efter överenskommelse. Vanligtvis jobbar vi i Stockholm och Örebro.  

Vi erbjuder totalentreprenad för ett badrumsrenovering! Du tilldelas en projektledare som hjälper dig att planera hela badrumsrenoveringen från ritning till färdigt badrum. Det innebär bland annat planering av själva renoveringen, val av inredning och kakel, rivning, tätskikt och plattsättning. Vi håller kontakt med elektriker och rörmokare. Efter avslutad renoveringen får ni kvalitetsdokument och vi ansvarar för ditt badrum i 10 år. 

Priset för att renovera ett badrum eller WC varierar beroende på vilka tillval man önskar. Därför erbjuder vi en kostnadsfria offertbesök där en av våra certifierade projektledare kommer ut och tittar på förutsättningar för att sedan lämna ett fast pris på hela arbete.

En badrumsrenovering på 4 kvm golvyta brukar vanligtvis börja från 130 000 kr. Då ingår elektriker, rörmokare och och alla de delmoment som krävs för att totalrenovera ett badrum. Önskar du även tillval som golvvärme och spottar så kommer priset landa på närmare 150 000 kr. 

För att få ett fast pris för just din badrumsrenovering i Huddinge eller Örebro så kan du begära en offertbesök.

Ring eller mejla oss så återkommer vi vanligtvis inom 24h (vardagar). 

Hur lång tid en badrumsrenovering tar beror dels på hur stor badrummet är och vilka tillval du väljer. 

En standard badrumsrenovering på 4 kvm tar ca 3-4 veckor att totalrenovera. 

Vi ansvarar för ditt badrum i 10 år. Dessutom får du 2 års ny-badrums-garanti från oss. Efter renoverat badrum får du en kvalitetsdokument som ett kvitto på din renovering. 

Ja, vi är behöriga medlemmar i BKR (Byggkeramikrådets branschregler för våtrum). Vi även meddlemmar i PER (PlattsättningsEntreprenörers Riksförening).

Vi arbetar i enlighet med BBV, El-säkerhetsverket samt Säker Vatten

Material och installation

Val av material

Valet av material spelar en avgörande roll i både design och funktion av ditt badrum. Hos Soso Bygg erbjuder vi ett brett sortiment av material som håller hög standard och är hållbara över tid. Som certifierade installatörer av tätskikt och med fullgod ansvarsförsäkring garanterar vi ett professionellt utfört arbete.

Pålitlighet och Kvalitet

När det är dags för installationen kan du lita på vårt erfarna team av hantverkare, VVS-montörer, snickare, plattsättare och elektriker. Vi har erfarenhet av att genomföra badrumsrenoveringar i Järfälla och utför arbetet med noggrannhet och professionalism.

tre olika vinklar på en badrumsrenovering i stockholm

Kostnadsberäkning och budgetering

Innan du påbörjar ditt badrumsprojekt är det viktigt att ha en klar bild av kostnaderna. Hos Soso Bygg erbjuder vi kostnadsfria offerter och transparent prissättning, så att du kan planera ditt projekt med trygghet.

 

Om du står inför ett badrumsprojekt i Järfälla, tveka inte att kontakta oss på Soso Bygg. Med vår erfarenhet och kunskap inom området kan vi hjälpa dig genom hela processen, från planering till färdig installation. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss tillsammans skapa ditt drömbadrum.

Vad du får av Soso Bygg AB

En dedikerad projektledare & Konsult under hela processen

Arbetet utförs fackmässigt enligt BBV och enligt

Fast tidsplan med deadline för ditt projekt

Vi samordnar alla maskiner och utrustning

Vi innehar rätt behörigheter/ försäkringar för ditt projekt

Vi tar ansvar för entreprenaden i 10 år

Maximalt ROT-avdrag

Miljösortering av ditt avfall och byggstädning

REFERENSER

Kul och recensera till er. Vill först tacka för ert tålamor och engagemang i vårt projekt. Vi har tyckt att allting har gått smidigt. (Lite jobbigt med byggarbetsplats men tror inte det skulle funka på nåt annat sätt.) Bra förarbete med att täcka möbler, öppningar etc., sedan att hantverkaren städade efter sig varje kväll och att ni var i tid nästan alltid. Stort tack till projektledaren som uppdaterade oss regelbundet under projektet och tack för alla de idéer som vi fick ta del av. Topp!

Julia Hullström
Enkel och proffsig renovering genomfört. Mycket trevlig besök, proffsig offert, avtal signat med Bank-id och arbetet utfört enligt offerten. Jag är nöjd med deras insats. Inga krångel och dyra tillägg i fakturan. Hälsar gubben Bengt som är riktigt nöjd.

Bengt Andersson
Väldigt trevliga och proffsiga att samarbeta med Bygg & Fastighet Soso AB. Tack så mycket för en väl utfört renovering. Vad jag uppskattade var att ni var noga med att städa efter er och täcka områden för damm och spill. Rekommenderar starkt :))

Elsa Johansson
blandare i badrum

Badrumsrenovering Bromma

KORT OM PROJEKTET – Badrumsrenovering Bromma Fakta – slå ihop wc:n och duschen på källarplan. Totalt 9 kvm. Golvytan isolerad och vattenburen golvvärme monterad.  Budget – 158

Läs mer »

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Vi delar med oss av inspiration, tips, nyheter och anordnar tävlingar på vår Instagram @sosobygg
Följ oss du också!

Offertförfrågan

Vill ni ha en kostnadsfri offert? En offertförfrågan gör du enklast genom vårt Offertformulär eller via kontaktuppgifterna här nedanför.

Mån – Fre
08.00-17.00

Offertformulär

Offertförfrågan

Vill ni ha en kostnadsfri offert? En offertförfrågan gör du enklast genom vårt Offertformulär eller via kontaktuppgifterna här nedanför.

Offertformulär

Mån – Fre
08.00-17.00