KAMPANJ!

Just nu har vi kampanj på Badrumsrenovering i Södertälje.
Vi bjuder våra nya kunder på golvvärmen värde 12 500 kr. Erbjudandet gäller månaden ut!

Badrumsrenovering Södertälje

Söker du efter en erfaren renoveringsspecialist som kan hjälpa dig med en badrumsrenovering i Stockholm? Då har du kommit helt rätt! Vi erbjuder kostnadsfria hembesök och levererar en detaljerad offert inom endast 1 arbetsdag.

Vår professionella service sträcker sig från planering till färdigställande, och vi är dedikerade till att göra din badrumsrenovering så smidig och effektiv som möjligt. Med erfarna och pålitliga experter inom vårt team kan du känna dig trygg med att ditt projekt kommer att genomföras med högsta kvalitet.

Kontakta oss idag för att boka ditt kostnadsfria hembesök och låt oss skapa det badrum du alltid drömt om. Vi ser fram emot att vara din partner i renoveringsresan!

Dags att renovera badrummet i Södertälje?

Vi vägleder dig genom hela processen för att hela projektet ska bli så smidigt och bra som möjligt. Vi vet hur vardagen blir påverkad efter alla år vi har i branschen.

badrumsrenovering Stockholm

Få rätt hjälp när du står inför badrumsrenovering i Södertälje

När det gäller att renovera ditt badrum i Södertälje kan det vara överväldigande att veta var man ska börja. Soso Bygg AB är här för att underlätta processen och dela med sig av vår expertis under hela renoveringen.

Kanske befinner du dig i ett tidigt skede och har ännu inte bestämt dig för hur ditt framtida badrum ska se ut. Kanske har du inte valt kakel, klinker eller något annat än. I så fall är det där vi kommer in i bilden – vi hjälper dig att hitta en stil som passar just dig.

Alltid garanti

Vi räknar med att du ställer lika höga krav på oss som vi gör på oss själva. Soso Bygg tar stolthet i att kunna lämna garanti på högkvalitativa arbeten.

Rådgivning

Du är alltid välkommen att rådfråga oss när du ska renovera badrummet. Våra medarbetare har både kompetens och intresse för att ge dig hjälpen du behöver.

Trygghet & service

Vår främsta prioritet är att ingjuta trygghet och leverera den service som du förväntar dig när du anlitar en specialist för att renovera badrummet.

Hur går det till?

1.

Kostnadsfri Offert

Vi går tillsammans igenom vad ni är ute efter och ni får en kostnadsfri offert på arbetet.

2.

Godkännande / Avtal

Ni får läsa igenom offerten i lugn och ro. Vid frågor hjälper vi er att gå igenom offerten så att ni känner er trygga. Vid godkännande påbörjar vi arbetet.

3.

Planeringsmöte

Tillsammans med er har vi ett planeringsmöte där vi går igenom det kommande arbetet samt alla detaljer kring hur lång tid det kommer ta osv.

4.

Badrumsrenovering

Vi genomför er badrumsrenovering enligt tidsplan och håller er uppdaterade under arbetets gång. Vi städar upp efter oss under hela arbetets gång så ni ska påverkas så lite möjligt av att vi är där.

5.

Överlämnande

När arbetet är slutfört överlämnar vi intyg och protokoll till er.

Vanliga frågor

Ja, vi kommer gärna ut för en kostnadsfri offertbesök och lämnar därefter ett fast pris på arbetet. Kontakta oss via mail, telefon eller via vårt offertformulär. 

Ja – vi reser absolut till annan ort efter överenskommelse. Vanligtvis jobbar vi i Huddinge och Örebro.  

Vi erbjuder totalentreprenad för ett badrumsrenovering! Du tilldelas en projektledare som hjälper dig att planera hela badrumsrenoveringen från ritning till färdigt badrum. Det innebär bland annat planering av själva renoveringen, val av inredning och kakel, rivning, tätskikt och plattsättning. Vi håller kontakt med elektriker och rörmokare. Efter avslutad renoveringen får ni kvalitetsdokument och vi ansvarar för ditt badrum i 10 år. 

Priset för att renovera ett badrum eller WC varierar beroende på vilka tillval man önskar. Därför erbjuder vi en kostnadsfria offertbesök där en av våra certifierade projektledare kommer ut och tittar på förutsättningar för att sedan lämna ett fast pris på hela arbete.

En badrumsrenovering på 4 kvm golvyta brukar vanligtvis börja från 130 000 kr. Då ingår elektriker, rörmokare och och alla de delmoment som krävs för att totalrenovera ett badrum. Önskar du även tillval som golvvärme och spottar så kommer priset landa på närmare 150 000 kr. 

För att få ett fast pris för just din badrumsrenovering i Stockholm eller Örebro så kan du begära en offertbesök.

Ring eller mejla oss så återkommer vi vanligtvis inom 24h (vardagar). 

Hur lång tid en badrumsrenovering tar beror dels på hur stor badrummet är och vilka tillval du väljer. 

En standard badrumsrenovering på 4 kvm tar ca 3-4 veckor att totalrenovera. 

Vi ansvarar för ditt badrum i 10 år. Dessutom får du 2 års ny-badrums-garanti från oss. Efter renoverat badrum får du en kvalitetsdokument som ett kvitto på din renovering. 

Ja, vi är behöriga medlemmar i BKR (Byggkeramikrådets branschregler för våtrum). Vi även meddlemmar i PER (PlattsättningsEntreprenörers Riksförening).

Vi arbetar i enlighet med BBV, El-säkerhetsverket samt Säker Vatten

En pålitlig byggfirma i Södertälje

Din kontakt för badrumsrenovering i Södertälje

Vi är specialister inom badrumsrenovering i Södertälje och brinner för att leverera högkvalitativa resultat. Med över 10 års erfarenhet inom området har vi etablerat oss som pålitliga experter inom badrumsrenoveringar. Vi är stolta över att inneha samtliga nödvändiga behörigheter och garanterar kvalitet i varje utfört arbete.

Vi strävar efter en smidig renovering

Vi strävar efter att göra renoveringsprocessen så smidig som möjligt för våra kunder. Genom att erbjuda kostnadsfria hembesök kan vi noggrant bedöma arbetsomfånget och lämna ett fast pris för hela entreprenaden. Vår dedikerade projektledare leder dig genom varje steg av processen, från den inledande 3D-ritningen till det färdiga badrummet – allt under samma tak för din bekvämlighet.

Soso Bygg är det självklara valet när du letar efter en pålitlig firma för badrumsrenovering i Södertälje. Vi är redo att ta oss an även de mest utmanande projekten och leverera resultat som överträffar dina förväntningar.

Om du är intresserad av att förvandla ditt badrum, kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att göra ditt drömbadrum till verklighet.

Ni hittar kontaktuppgifterna längst ner på denna sida eller genom att klicka här.

tre olika vinklar på en badrumsrenovering i stockholm

Specialist på badrumsrenovering i Södertälje

Står du inför planer på att renovera ditt badrum? Vi vill understryka hur avgörande det är att välja en pålitlig och certifierad hantverkare när det kommer till badrumsrenovering.

Vid valet av en hantverkare för din badrumsrenovering (eller köksrenovering) är det starkt rekommenderat att anlita någon med våtrumsbehörighet. Du bör alltså vara noggrann vid urvalet och inte välja vilken hantverkare som helst. Hos Soso Bygg AB är vi stolta över att vara våtrumsbehöriga och har lång erfarenhet inom alla aspekter av badrumsrenovering.

Låt oss vara din partner i att förverkliga dina badrumsdrömmar. Kontakta oss för att diskutera dina behov och få en professionell och pålitlig badrumsrenovering i Södertälje.

Badrumsrenovering i Södertälje med en nöjd kundkrets

I Södertälje har vi redan glada kunder och potentiella nya kunder som söker en pålitlig expert för att genomföra sina badrumsrenoveringar. Våra skickliga hantverkare är specialiserade på alla aspekter av plattsättning, inklusive kakel, klinker, tätskikt med mera.

Vi välkomnar dig att kontakta oss för referenser eller för att få en kostnadsfri offert för din kommande badrumsrenovering i Södertälje. Med vårt fokus på kundnöjdhet och expertis inom plattsättning ser vi fram emot att göra din renoveringsupplevelse så smidig och framgångsrik som möjligt.

Vad du får av Soso Bygg AB

En dedikerad projektledare & Konsult under hela processen

Arbetet utförs fackmässigt enligt BBV och enligt

Fast tidsplan med deadline för ditt projekt

Vi samordnar alla maskiner och utrustning

Vi innehar rätt behörigheter/ försäkringar för ditt projekt

Vi tar ansvar för entreprenaden i 10 år

Maximalt ROT-avdrag

Miljösortering av ditt avfall och byggstädning

REFERENSER

Kul och recensera till er. Vill först tacka för ert tålamor och engagemang i vårt projekt. Vi har tyckt att allting har gått smidigt. (Lite jobbigt med byggarbetsplats men tror inte det skulle funka på nåt annat sätt.) Bra förarbete med att täcka möbler, öppningar etc., sedan att hantverkaren städade efter sig varje kväll och att ni var i tid nästan alltid. Stort tack till projektledaren som uppdaterade oss regelbundet under projektet och tack för alla de idéer som vi fick ta del av. Topp!

Julia Hullström
Enkel och proffsig renovering genomfört. Mycket trevlig besök, proffsig offert, avtal signat med Bank-id och arbetet utfört enligt offerten. Jag är nöjd med deras insats. Inga krångel och dyra tillägg i fakturan. Hälsar gubben Bengt som är riktigt nöjd.

Bengt Andersson
Väldigt trevliga och proffsiga att samarbeta med Bygg & Fastighet Soso AB. Tack så mycket för en väl utfört renovering. Vad jag uppskattade var att ni var noga med att städa efter er och täcka områden för damm och spill. Rekommenderar starkt :))

Elsa Johansson
blandare i badrum

Badrumsrenovering Bromma

KORT OM PROJEKTET – Badrumsrenovering Bromma Fakta – slå ihop wc:n och duschen på källarplan. Totalt 9 kvm. Golvytan isolerad och vattenburen golvvärme monterad.  Budget – 158

Läs mer »

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Vi delar med oss av inspiration, tips, nyheter och anordnar tävlingar på vår Instagram @sosobygg
Följ oss du också!

Offertförfrågan

Vill ni ha en kostnadsfri offert? En offertförfrågan gör du enklast genom vårt Offertformulär eller via kontaktuppgifterna här nedanför.

Mån – Fre
08.00-17.00

Offertformulär

Offertförfrågan

Vill ni ha en kostnadsfri offert? En offertförfrågan gör du enklast genom vårt Offertformulär eller via kontaktuppgifterna här nedanför.

Offertformulär

Mån – Fre
08.00-17.00