KAMPANJ!

Just nu har vi kampanj på Stenläggning.
Vi bjuder nya kunder på marksten värde 7 500 kr.

Stenläggning Stockholm

Vi är specialister på stenläggning i Stockholm. Kontakta oss idag för en offert.

Hur går det till med stenläggning?

1.

Kostnadsfri Offert

Vi går tillsammans igenom vad ni är ute efter och ni får en kostnadsfri offert på arbetet.

2.

Godkännande / Avtal

Ni får läsa igenom offerten i lugn och ro. Vid frågor hjälper vi er att gå igenom offerten så att ni känner er trygga. Vid godkännande påbörjar vi arbetet.

3.

Planeringsmöte

Tillsammans med er har vi ett planeringsmöte där vi går igenom det kommande arbetet samt alla detaljer kring hur lång tid det kommer ta osv.

4.

Stenläggning

Vi genomför er stenläggning enligt tidsplan och håller er uppdaterade under arbetets gång. Vi städar upp efter oss under hela arbetets gång så ni ska påverkas så lite möjligt av att vi är där.

5.

Överlämnande

När arbetet är slutfört överlämnar vi intyg och protokoll till er.

Vi kan Stenläggning

Vi är specialister på stenläggning i Örebro och Storstockholm. Vi innehar naturligtvis samtliga behörigheter inom stenläggning och lämnar garanti på vårt jobb.

plattsättning utomhus pris

Vad du får av Soso Bygg AB

Fast tidsplan med deadline för ditt projekt

Arbetet utförs fackmässigt enligt BBV och enligt

En dedikerad projektledare & Konsult under hela processen

Vi innehar rätt behörigheter/ försäkringar för ditt projekt

Vi samordnar alla maskiner och utrustning

Miljösortering av ditt avfall och byggstädning

Maximalt ROT-avdrag

Vi tar ansvar för entreprenaden i 10 år

Ja, vi kommer gärna ut för ett kostnadsfritt offertbesök och lämnar därefter ett fast pris på arbetet. Kontakta oss via mail, telefon eller via vårt offertformulär. 

Ja – vi reser till annan ort efter överenskommelse.

För att undvika att ogräs växer mellan stenarna kan man t.ex. gjuta en betongplatta och använda en cementbaserad fog. Alternativt kan man använda en flexibel hårdfog. Vilket som passar bäst beror på vilken sten man lägger.

Priset för stenläggning varierar beroende på en rad olika faktorer. Det är alltid svårt att ge en bra prisuppskattning på uppdrag med många variabler.

För att få ett fast pris för stenläggning i Stockholm eller Örebro så kan du begära ett offertbesök.

Ring, mejla eller använd formuläret så återkommer vi vanligtvis inom 24h (vardagar). 

För t.ex. granit och gnejs samt ett par andra stentyper fungerar det utmärkt med högtryckstvätt.

REFERENSER

Kul och recensera till er. Vill först tacka för ert tålamor och engagemang i vårt projekt. Vi har tyckt att allting har gått smidigt. (Lite jobbigt med byggarbetsplats men tror inte det skulle funka på nåt annat sätt.) Bra förarbete med att täcka möbler, öppningar etc., sedan att hantverkaren städade efter sig varje kväll och att ni var i tid nästan alltid. Stort tack till projektledaren som uppdaterade oss regelbundet under projektet och tack för alla de idéer som vi fick ta del av. Topp!

Julia Hullström
Enkel och proffsig renovering genomfört. Mycket trevlig besök, proffsig offert, avtal signat med Bank-id och arbetet utfört enligt offerten. Jag är nöjd med deras insats. Inga krångel och dyra tillägg i fakturan. Hälsar gubben Bengt som är riktigt nöjd.

Bengt Andersson
Väldigt trevliga och proffsiga att samarbeta med Bygg & Fastighet Soso AB. Tack så mycket för en väl utfört renovering. Vad jag uppskattade var att ni var noga med att städa efter er och täcka områden för damm och spill. Rekommenderar starkt :))

Elsa Johansson
blandare i badrum

Badrumsrenovering Bromma

KORT OM PROJEKTET – Badrumsrenovering Bromma Fakta – slå ihop wc:n och duschen på källarplan. Totalt 9 kvm. Golvytan isolerad och vattenburen golvvärme monterad.  Budget – 158

Läs mer »

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Vi delar med oss av inspiration, tips, nyheter och anordnar tävlingar på vår Instagram @sosobygg
Följ oss du också!

Offertförfrågan

Vill ni ha en kostnadsfri offert? En offertförfrågan gör du enklast genom vårt Offertformulär eller via kontaktuppgifterna här nedanför.

Mån – Fre
08.00-17.00

Offertformulär

Offertförfrågan

Vill ni ha en kostnadsfri offert? En offertförfrågan gör du enklast genom vårt Offertformulär eller via kontaktuppgifterna här nedanför.

Offertformulär

Mån – Fre
08.00-17.00